Az Én design virágcsokraim.

 

A flowerMe egyedülálló csokrokat tervez, neked. Légy te az ajándékozó vagy akinek a csokor készül, mi azt szeretnénk, ha a virágküldés ugyanolyan örömmel töltené el mindkét Éned. Így amikor egy flowerMe csokrot választasz, megtisztelsz minket azzal, hogy boldoggá tegyünk téged, és valakit, akit szeretsz.


Friss, szezonális virágok.

Virágjainkat helyi piacok friss és szezonális készleteiből válogatjuk össze hetente kétszer vagy akár napi rendszerességgel, hogy minden héten új és különleges virágkreációkat készíthessünk. Magas minőségi elvárásaink biztosítása érdekében a virágok beszerzését, díszítését és szállítását magunk végezzük.


Ingyenes kiszállítással.

A flowerMe csokrokat kerékpárral szállítjuk, díj nélkül.


A Magyar Kerékpárosklub támogatása.

Az egészségesebb és boldogabb világért tett erőfeszítéseik elkötelezett támogatójaként minden eladott csokor árából 200 forintot adományozunk a Magyar Kerékpárosklub számára.

 

 

Velünk a virágküldés gondtalan, elérhető és kerékpárosbarát.

bike

A csokrok tervezése és kötése során arra törekszünk, hogy kizárólag friss, szezonális és jó minőségű virágokat használjunk. A flowerMe csokrokban a virágok uralkodnak a díszítés felett, így szabadabban lélegeznek, és friss, ragyogó szirmokkal gyönyörködtetik tulajdonosukat.

Tudjuk, milyen idegőrlő a budapesti közlekedés. Ezért döntöttünk a flowerMe csokrok kerékpáros és díjtalan kiszállítása mellett. Ennek köszönhetően a virágküldés mindenki számára egyszerű és elérhető.

Emellett a Magyar Kerékpárosklub számára utalt adományainkkal új kerékpárutak építését és a boldogabb, egészségesebb városi életet támogatjuk. Bízunk benne, hogy munkába vagy iskolába tekerni még szórakoztatóbb, egyúttal mindennapos szokás lesz.

kiszállítÁs

szállítási terület


Lepd meg magad minél több virággal, minél többször!

 

 

Szeretnél állandó virágáradatot az otthonodban, irodádban, esetleg az üzletedben vagy a panziódban? Mit szólnál egy különleges ajándékhoz? flowerMe előfizetőként hetente, kéthetente vagy havonta kézbesítünk egy csokrot neked vagy címzettednek. Határozz meg saját szállítási dátumokat a szállítási naptár segítségével vagy egyeztess velünk a flowerme@flowerme.hu e-mail címen, és dobd fel a környezeted!

 

 

 

Design virágdekoráció.

 

Díszítésre és virágdekoráció tervezésre is nyitottak vagyunk, legyen szó lakásokról, kávézókról, irodákról vagy akár szállodákról.

 

 

Kérjük, egy pár sorban jelezd igényedet, és mi hamarosan megkeresünk a részletekkel!

 A flowerMe csokrok útja.

1. VÁLOGATÁS

Héftő és csütörtök reggelente különböző virágpiacokon keressük a legfrissebb, legjobb minőségű virágokat.

Választásunk az évszaktól, a legújabb trendektől függ, és mindentől, ami a kreativitásunkat beindítja.

2. DESIGN, SAJÁT KEZŰLEG

A virágokat ezután a műhelyünkben saját kezűleg foglaljuk a hetente frissülő egy-két csokordesign egyikébe. 

Az egyszerű, egyedi flowerMe csokrok a virágok természetes szépségét emelik ki a gyakran domináló zöld növények helyett.

3. CSOMAGOLÁS

Tudatosan döntöttünk a kínálatunk korlátozása mellet, hogy céljainkhoz, hűen friss, szezonális virágokat használhassunk és minimalizáljuk a veszteséget.

A flowerMe csokrok csomagolásához is csak újrahasznosítható anyagot használunk.

4. SZÁLLÍTÁS

A virágokat magunk szállítjuk, legtöbbször kerékpáron.


 Szállítási feltételei.

Aznapi szállítás esetén a rendeléseket délig várjuk hétfőtől péntekig (ünnepnapok kivételével).

A szállításról 12 és 15 óra között gondoskodunk kerékpáron vagy gyalog. 


SZERETJÜK, HA VALAKIT BOLDOGGÁ TEHETÜNK.

Legfőbb vágyunk, hogy örömet okozzunk valakinek.

 

SZERETJÜK A VIRÁGOKAT.

Hiszünk benne, hogy egy csokor virág olyan, egyszerű figyelmesség, amely örökké emlékezetes marad.

 

SZERETJÜK az évszakokat és az egyszerűséget.

A csokrokat a természetes egyszerűség és a szezonális trendek alapján tervezzük, ezért az évszakokkal együtt a virágjaink is változnak. Úgy gondoljuk, egy csokornak minimális zöldet és minél több virágot kell tartalmaznia, így azok szabadabban lélegezhetnek és hirdethetik szépségüket.

 

SZERETJÜK a többi alkalmat is.

Célunk, hogy megváltoztassuk a virág vásárlásáról és ajándékozásáról alkotott képet. Csodás dolog névnapi, születésnapi, esküvői virággal kedveskedni, de számtalan egyéb alkalom is létezik, hiszen az élet tele van olyan pillanatokkal, amikor egyszerűen csak mosolyra szeretnénk bírni valakit.

 

SZERETJÜK a levegőt.

Fontos, hogy zöldebb világban éljünk és tudatosan törődjünk a természettel. Ezért szállítjuk a virágokat kerékpárral vagy gyalog, amikor csak lehetséges, és ezért használunk újrahasznosítható anyagokat a csomagoláshoz. Továbbá támogatjuk a Magyar Kerékpárosklub törekvéseit egy egészségesebb és zöldebb Budapestért.

 Az alapító

Én és a 31 szál, hosszú utat megtett vörös rózsa...

Az első műkertészeti fámmal a Virágok Akadémiáján Covent Gardenben, Londonban.

A nevem Mihaela Tom. Azért költöztem hosszú évekkel ezelőtt Budapestre, hogy az életem szerelmével éljek.

Egy repülőgépen találkoztunk, de szerelmünk története még ennél is különlegesebb. Mialatt Budapest és Bukarest között ingáztunk, rengeteg időt töltöttünk repülőn és vonaton telefonálással, cseteléssel stb. Ám egy apró, valójában óriási gesztust mindmáig dédelgetünk: 31 szál vörös rózsával kopogtattak az irodám ajtaján – nem találtam szavakat a boldogságtól. Ahogy számára is ugyanilyen öröm volt látni a fotót, amit küldtem magamról és a nagy csokor rózsáról. Ez az a kép, kissé megfakulva a rengeteg érzelemtől.

Hosszú időn keresztül elkísért ez a megfizethetetlen pillanat, és tessék, megszületett a flowerMe.

Ahhoz, hogy ez lehetővé váljon, virágkereskedelmet tanultam a Virágok Akadémiáján Covent Gardenben, Londonban, és sokat gyakoroltam az ismerőseim legnagyobb örömére. Virágok iránti szerelmem további zálogaként elhagytam a reklámügynökséget, ahol 15 évet töltöttem, és barátokkal, rokonokkal vettem magam körül, akik mindvégig hittek bennem.

Hasonloán kellemes ajándékozást kívánok!

 

 

 

 

 

Válogatás a flowerMe korábbi csokraiból.


Mivel hétről hétre új tervek készülnek, itt bemutatunk néhányat korábbi csokrainkból.

 

Heti csokor.

nyár a városban

Napraforgo, Matricaria Camomilla, Tátika, Limonium,Scabiosa, Kerti Hortenzia.Bársonyvirág, Harangvirág, Levendula.

6 500 Ft

(nagy csokor 11 000 Ft)

Az ár tartalmazza a szállítást és 200 Ft adományt a Magyar Kerékpárosklub részére.

Kerékpárosklub tagoknak további 15% kedvezmény a csokrok árából!

Törekszünk a bemutatott design megtartására, de esetekben fenntartjuk a változtatás lehetőségét, amennyiben az adott virág nem felel meg az elvárt minőségnek. Ettől függetlenül a csokor tónusát és értékét mindig megőrizzük.


Töltsd ki az alábbi megrendelőívet!


Ez a hét túl korai? Tervezz előre!