SZERETJÜK, HA VALAKIT BOLDOGGÁ TEHETÜNK.

Legfőbb vágyunk, hogy örömet okozzunk valakinek.

 

SZERETJÜK A VIRÁGOKAT.

Hiszünk benne, hogy egy csokor virág olyan, egyszerű figyelmesség, amely örökké emlékezetes marad.

 

SZERETJÜK az évszakokat és az egyszerűséget.

A csokrokat a természetes egyszerűség és a szezonális trendek alapján tervezzük, ezért az évszakokkal együtt a virágjaink is változnak. Úgy gondoljuk, egy csokornak minimális zöldet és minél több virágot kell tartalmaznia, így azok szabadabban lélegezhetnek és hirdethetik szépségüket.

 

SZERETJÜK a többi alkalmat is.

Célunk, hogy megváltoztassuk a virág vásárlásáról és ajándékozásáról alkotott képet. Csodás dolog névnapi, születésnapi, esküvői virággal kedveskedni, de számtalan egyéb alkalom is létezik, hiszen az élet tele van olyan pillanatokkal, amikor egyszerűen csak mosolyra szeretnénk bírni valakit.

 

SZERETJÜK a levegőt.

Fontos, hogy zöldebb világban éljünk és tudatosan törődjünk a természettel. Ezért szállítjuk a virágokat kerékpárral vagy gyalog, amikor csak lehetséges, és ezért használunk újrahasznosítható anyagokat a csomagoláshoz. Továbbá támogatjuk a Magyar Kerékpárosklub törekvéseit egy egészségesebb és zöldebb Budapestért.

 Az alapító

Én és a 31 szál, hosszú utat megtett vörös rózsa...

Az első műkertészeti fámmal a Virágok Akadémiáján Covent Gardenben, Londonban.

A nevem Mihaela Tom. Azért költöztem hosszú évekkel ezelőtt Budapestre, hogy az életem szerelmével éljek.

Egy repülőgépen találkoztunk, de szerelmünk története még ennél is különlegesebb. Mialatt Budapest és Bukarest között ingáztunk, rengeteg időt töltöttünk repülőn és vonaton telefonálással, cseteléssel stb. Ám egy apró, valójában óriási gesztust mindmáig dédelgetünk: 31 szál vörös rózsával kopogtattak az irodám ajtaján – nem találtam szavakat a boldogságtól. Ahogy számára is ugyanilyen öröm volt látni a fotót, amit küldtem magamról és a nagy csokor rózsáról. Ez az a kép, kissé megfakulva a rengeteg érzelemtől.

Hosszú időn keresztül elkísért ez a megfizethetetlen pillanat, és tessék, megszületett a flowerMe.

Ahhoz, hogy ez lehetővé váljon, virágkereskedelmet tanultam a Virágok Akadémiáján Covent Gardenben, Londonban, és sokat gyakoroltam az ismerőseim legnagyobb örömére. Virágok iránti szerelmem további zálogaként elhagytam a reklámügynökséget, ahol 15 évet töltöttem, és barátokkal, rokonokkal vettem magam körül, akik mindvégig hittek bennem.

Hasonloán kellemes ajándékozást kívánok!